Logg inn

Åpningstider: Butikken  Produksjonen

Produksjonens side

Viktig informasjonFra og med nyttår samler vi alle våre aktiviteter under ett tak på Frekhaug. For seilerne betyr det at du vil få hjelp til seil, rigg og seilutstyr på en og samme plass. For dem som ikke alltid har anledning til å ta turen til Frekhaug i forbindelse med innlevering av seil, kalesje og andre tekstilprodukter til service, arbeider vi med sentrale inn- og utleveringspunkter.

Den 28,29 og 30 november er butikken i Sandviken stengt pga. flytting. I desember vil vi ha åpent fra 08.30 – til 12.00 i Sandviken. Du vil da ha anledning å levere inn eller hente ut seil, kalesjer osv, for service. Fra 02.01.17, er vi samlet med all aktivitet på Frekhaug.

Mer informasjon følger etter hvert.

Nyheter

Flyttesalg hos Seilmakeren
Kvalitetsvarer til sterkt reduserte priser.
Opplagstider
Høsten gjør snart sin innmarsj, og vinteren er plutselig like om hjørnet. Gå vinterhalvåret trygt i møte med formsydd opplagspresenning og stativ fra Seilmaker Iversen.
Ny produktkatalog
Vår butikk i Sandviken har et rikholdig utvalg av produkter, produkter man ikke alltid finner i nettbutikken. For mer informasjon om varer vi kan skaffe og har på lager, klikk deg inn på vår katalog.
Vinterkampanje
Her hos Seilmaker Iversen har vi gleden av å tilby Code 0 utgaven – «Seilmakeren 2016». De beste rådene er gratis og meget hyggelige priser på både seil og rullesystemer gjelder ut februar.