Logg inn

Elvstrøm Sails

Vi leverer seil fra Elvström Sails. De har et bredt spekter til konkurransedyktige priser, både til cruising- og racing-markedet. Justeringer, reparasjoner og tilpasninger gjør vi lokalt.

Elvstrøms misjon:

Vi føler oss hjemme på alle farvann verden over. Vi kan vær & vind – havet har ingen hemmeligheter for oss. Det er derfor vi vet at det er et ideelt seil for en hver seiler, båt og forhold.

Vår misjon er å fremstille det seilet til deg!

For å kunne gjøre det, utvikler vi ny teknologi, fremstilt i de mest moderne materialer og benytter verdens dyktigste seilmakere/-designere. Det er viktig for oss å være sikker på at vi virkelig deler vår lidenskap for seiling med deg. Det å komme frem til det ideelle seil er ikke enkelt. Vi i Elvstrøm Sails hjelper deg igjennom jungelen av muligheter og definere dine krav, slik at det ferdige produkt tilfredsstiller deg og din båt.

Et Elvstrøm-seil er individuelt fremstilt!

Bokstavelig talt tusenvis av varianter er mulig fra en rekke materialer, produksjonsmetoder og seildesign. Det seil du ønsker deg finnes definitivt blant mulighetene. Derfor finner du ingen produktlinjer eller typebetegnelser.

Vi produserer seil i henhold til dine ønsker!

Har du en forespørsel?

Mail: Klikk her!

Tlf: 55557451